Børnekor for sangglade piger og drenge

Børnekor

Børnekor for børn i 3-5 klasse er nu åben for tilmelding. Vi starter 17. august.

Børnekoret i Hasseris Kirke er et GRATIS tilbud for drenge og piger i 3-5 klasse, der er glade for at synge.

I koret synger vi mange forskellige slags sange: Sjove, alvorlige, gamle, nye, salmer, rap, – kort sagt alt hvad vi kan finde på, så vi både lærer noget, og samtidig har det sjovt.
Vi lærer blandt andet rytmer og noder, lærer hvordan man bruger stemmen på mange måder og lærer at synge flerstemmigt.

I løbet af året synger børnekoret otte gange til Kirke og kokkeri for småfolk, hvor forældre, søskende og andre også kan være med til familiegudstjeneste og bagefter spise aftensmad sammen i kirkens store sal. I december laver vi naturligvis Luciaoptog, julekrybbespil og andre julehyggelige ting.

Børnekoret ledes af to af vores dygtige ansatte; nemlig korleder Liv Kirstine Lund Poulsen og organist Peter Lindhardt Toft. Liv Kirstine Lund Poulsen er uddannet på musikkonservatoriet i sang og korledelse og er korleder for intet mindre end 11 kor rundt omkring i Aalborg. Hun har desuden masser af erfaring med dans, bodybeats, performance og sanglege foruden en kæmpe glæde for kor og sang. Peter Lindhardt Toft er uddannet organist og Almen Musikpædagog og har mange års erfaring i at arbejde med både børne- og voksenkor og i at skrive og arrangere sange, salmer og kormusik.

Koret øver onsdage Kl. 15:15 – 16:30 i Hasseris Kirke i konfirmandlokalet på 1. sal. Vi mødes første gang onsdag d. 17. august.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål sendes til:
peterlindhardttoft@gmail.com / mobil 61 65 63 33 eller liv.lund.poulsen@gmail.com / mobil 42 20 29 53

Ved tilmelding skal vi bruge barnets fulde navn, kontaktnumre til mor og/eller far, skolens navn og klasse. Meld dig samtidig ind i "Børnekor i Hasseris Kirke" Facebookgruppen. Her lægger vi relevante informationer ud.

Sangglade hilsner fra

Peter og Liv