Menighedspleje

Har du brug for at få besøg af en besøgsven, eller har du selv overskud til at blive en besøgsven?

Vil du gerne have besøg?

Samvirkende Menighedsplejer & Aalborg Menighedspleje formidler kontakt mellem personer, der har overskud til at besøge et andet menneske i sognet, og dig der gerne vil have besøg.Hvis du f.eks. føler du dig isoleret pga alder, sygdom, gangbesvær, ensomhed, eller simpelthen fordi at du mangler kontakter og netværk i sognet.Hvis du savner besøg fra en besøgsven kan du henvende dig til Birgitte Viftrup Mortensen Koordinator og udviklingskonsulent i Nordjylland, Samvirkende Menighedsplejer & Aalborg Menighedspleje

Tlf.: 2035 1416 - E-mail: bvm@menighedsplejer.dk
Du må også gerne henvende dig til én af kirkens præster.

Læs mere her: http://www.aalborgprovstiersmenighedspleje.dk/

*****************************************

Vil du gerne være besøgsven?

Aalborg Meninghedspleje søger personer, der kunne tænke sig at besøge ældre eller ensomme mennesker i sognet.
Besøgstjenesten består af mennesker der føler de har styrke og overskud til regelmæssigt at aflægge besøg hos medmennesker der savner følelsen af stadig at være med i et fællesskab.
En besøgsven skal ikke erstatte hverken familie eller evt. vennekreds. En besøgsven er heller ikke en ekstra hjemmehjælp eller en særlig form for revalidering. Men et supplement,- et friske pust udefra.
F.eks en man kan have en hyggelig snak med over en kop kaffe , en der kan lytte og udveksle tanker og dele interesser. Eller en man kan gå en tur med i det fri.

Hvis du føler det er noget for dig, og du har tid og lyst, hører vi meget gerne fra dig.
Kontaktperson er Birgitte Viftrup Mortensen, Tlf.: 20 35 14 16 - E-mail: bvm@menighedsplejer.dk

Vi sørger selvfølgelig for at tage hensyn til begge parters ønske ved formidlingen af besøgskontakter.

Med venlig hilsen Aalborg Meninghedspleje