Kirke og kokkeri for småfolk

Kirke & kokkeri for småfolk

Gudstjenesterne finder sted på onsdag eftermiddage kl. 16.15. De varer omkring en halv time, og derefter spiser vi aftensmad sammen. Det er gratis at deltage - bare mød op.

Det er ikke til at vide, hvad der sker, når Hasseris Kirke byder indenfor til gudstjeneste for børn i førskolealderen og deres familier. Vi har smagt græshopper, redet på muldyr, slået kolbøtter ud af en hvals mund, mødt Abraham, hjulpet Daniel med at vælte Goliat, hørt masser af historier om Jesus, dåb, påske, høst – og mange andre ting.

Kunne du sammen med dit barn/dine børn tænke dig at synge, høre/opleve bibelhistorier, bede Fadervor, være sammen med med mange andre børn og deres voksne, gå på opdagelse i kirken?

Så er der i sæson 2022 mulighed for det på disse onsdage kl. 16.15:

Onsdag d. 28. september - Skabelsen, Adam & Eva
Onsdag d. 26. oktober -Kain & Abel
Onsdag d. 23. november - Advent

Sæson 2023 kl. 16.15:

Onsdag d. 18. januar - Sans verden
Onsdag d. 15. februar - Fastelavn
Onsdag d. 29. marts -  Påske
Onsdag d. 19. april - En hemmelig ven

Følg os på Facebook! På glædeligt gensyn fra Peter, Liv, Lene og Henriette

Er du interesseret i at komme med på en distributionsliste så send en mail til sognepræst Henriette Rosendal : hsr@km.dk
Skriv barnets navn og jeres mailadresse, så vil I modtage en reminder et par dage inden, gudstjenesten finder sted.