Trio/Vokalgruppe

Hasseris kirke har siden 2005 haft tilknyttet et fast professionelt band og ensemble til kirken. Bandet er med til at udvikle og bidrage med ny musik til brug ved kirkens gudstjenester og kirkelige handlinger.

Trioen består af: Ole Bech, guitar/ bas; Jakob Mygind, Saxofon & Mogens Jensen, tangenter/ harmonika.

Vokal ensemblet består af p.t. af: Cathrine Benedikt Klange, Karen Grarup, Niels Bosworth.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Hasseris kirkes kvartet.
Hasseris kirke i Aalborg er både kendt og berygtet for det utrættelige arbejde med at forny kirkemusikken - også i den såkaldte "rytmiske" retning. I spidsen står organist og sangskriver gennem mere end 25 år, Mogens Jensen. Med sig har han tre af de i alt syv fastansatte og professionelle musikere ved Hasseris kirke. Der arbejdes løbende sammen med andre salmedigtere og komponister i Norden for at give kristentroen et nutidigt, og samtidig dybt forankret, udtryk. Der er jo, med al respekt, sket et og andet sidne Kingos og Grundtvigs tid. Hasseris kirkes Kvartet består af: Ole Bech, guitar; Jacob Mygind, sax; Karen Grarup, vokal; Mogens Jensen, tangenter.

Hør kvartetten her.

For yderligere oplysninger kontakt Ole Bech på tlf. 20 92 33 61 eller mail. olebech(at)stofanet.dk