Studiekreds

Studiekreds forår 2020

”Det ufærdige menneske og Gud”

Johannes Værge, tidligere sognepræst ved Domkirken i København, har skrevet en intet mindre end fremragende bog om forskellige temaer i kristendommen. Udover en helt sjælden evne til at formidle, udmærker bogen sig også ved, hele tiden at forholde sig til, at kristendommen for mange mennesker i dag er uklar og fjern. Fordi traditionstabet er så massivt, er det helt afgørende at nogen er i stand til at formidle og formulere dens centrale budskaber ind i nutiden.

”Mange mennesker ønsker ikke kontakt med Guds ansigt, og Gud har, siger kristendommen, veje til at nå dem alligevel. Men for kristne er bevidstheden om, at Gud løfter sit ansigt, så det lyser ind i ens liv, udtryk for en særlig gave, en velsignelse. Som at stå i en mild lysfyldt luftstrøm fra tilværelsens gavmilde inderste. ” s.167

Følgende datoer er der studiekreds kl. 19.30 i kirkens store sal:

Mandage den 20. januar, 10. februar, 16. marts og 30. marts

Bogen koster 90 kr og kan købes på kirkekontoret fra mandag den 6. januar.

Til første gang vil jeg bede om at man har læst de 3 første kapitler.

Tilmelding til kirkekontoret på 96 34 65 00 senest den 10. januar

Agnete Brink