VOKALKVARTETTEN ”ÅKERVINDA”

VOKALKVARTETTEN  ”ÅKERVINDA”

Dansk/svensk vokalgruppe: Iris Bergcrantz, Linda Bergström, Agnes Åhlund, Lise Kroner.

Et glædeligt gensyn i Hasseris kirke med ÅKERVINDA, der er en dansk/svensk kvindevokalgruppe der musicerer virtuost, originalt og stilsikkert. Gennem deres helt egne og egenartede arrangementer af traditionelle folkemelodier/-sange/-salmer folder de musikken ud på en meget nærværende og vedkommende måde. Gruppen mestrer såvel de sprøde og de fine nuancer som de rå og urkraftfulde udtryk. Undervejs garneres deres fortolkninger med improvisationer. Som navnet, Åkervinda (agersnegle) antyder, bliver musikken i hænderne på de fire vokalister en smuk vækst, der breder sig med kraft og sætter mange blomster.

Gruppen har høstet stor anerkendelse for deres personlige fortolkninger og blev med deres sidste album fra 2019 ”Forgänglighet” nomineret til en svensk Grammy.

Ved koncerten medvirker også Hasseris kirkes pigekor på udvalgte numre.

Koncerten er fredag den 24. september kl. 19.30

Fri entré.