TILMELDING TIL JULEGUDSTJENESTER

Julegudstjenesterne i Hasseris kirke plejer være besøgt af ca. 1400 kirkegængere. Vi er vant til fulde bænke, kø langt ud af kirken, fuldt orkester og korsang, krybbespil og i det hele taget en masse festlig trængsel og alarm. Og gid vi kunne fejre julen, som vi plejer. Men det kan vi ikke. Vi skal undgå juletrængslen for at passe på hinanden, og det betyder en anderledes jul i Hasseris kirke.

Efter grundige overvejelser er vi endt med følgende plan for julen i Hasseris kirke:

Vi tyvstarter julefejringen med to familiegudstjenester d. 23. december. Til disse gudstjenester skal man på forhånd reservere en plads.

Vi fejrer julegudstjeneste hele seks gange d. 24. december. De to første er familiegudstjenester.

Til disse seks gudstjenester skal man på forhånd reservere en plads.

Vi skal sikre, at der kan holdes afstand i kirkerummet, så derfor er vi nødt til at have helt styr på, hvor mange mennesker, der kommer ind.

Vi beder derfor om forståelse for, at man ikke kan komme til gudstjeneste d. 23. og 24. december, hvis man ikke på forhånd har reserveret en plads.

Vi beder også om, at man ikke reserverer flere pladser, end man ved, man får brug for.

Vi må også bede om forståelse for, at der nok ikke er plads til alle, der kunne ønske det.

Man kan både reservere plads til enkeltpersoner, til to og tre personer og til en familie, der kan fylde en hel bænk.

Man kan kun reservere plads således:

Onsdag d. 16. december fra kl. 18.00 til kl. 21.00, kan man ved fremmøde i kirkens sal rekvirere billet til gudstjenesterne den 23. og 24. december.

Der bør kun møde 1 person frem fra husstanden, og der kan rekvireres 1 billet pr. husstand/fremmødt

En billet kan give adgang til: 1 person, 2 personer, 3 personer eller 1 bænk  (4-6 personer)

Billetten gælder til bestemte pladser ved en bestemt gudstjeneste, hvilket fremgår af billetten.

Skulle man blive forhindret, bedes billetten annulleret ved henvendelse til kirkens kontor

Plan for julens gudstjenester:

Julegudstjeneste (familiegudstjeneste) d. 23. december kl. 15.30     Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste (familiegudstjeneste)d. 23. december kl. 16.45      Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste (familiegudstjeneste) d. 24. december kl.10.00      Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste (familiegudstjeneste) d. 24. december kl. 11.15     Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste d. 24. december kl. 12.30                                                    Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste d. 24. december kl. 13.45                                                    Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste d. 24. december kl. 15                                                         Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste d. 24. december kl. 16.15                                                    Pladsreservation er nødvendig

Julegudstjeneste d. 25. december kl. 10  Ingen pladsreservation

Gudstjeneste 2. juledag d. 26. december kl. 10  Ingen pladsreservation