STATUS UNDER COVID 19

DE KOMMENDE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER KAN MAN LØBENDE HOLDE SIG ORIENTERET OM I KALENDERSTRIBEN TIL HØJRE PÅ FORSIDEN AF HJEMMESIDEN

Kom til forsiden ved at trykke her

Opdateret: 21.4.2021

Kirken sin normale åbningstid fra kl.8-17 på hverdage, og kl. 8-12 på lørdage.

Vi gennemfører p.t. gudstjenester, samt arrangementer og aktiviteter i begrænset omfang, se mere længere nede.

GENERELT:

Som offentlig institution skal der også i Hasseris Kirke anvendes mundbind efter de gældende regler.

Det vil sige at man, når man kommer ind i kirken og går rundt, skal have mundbind på. ( gælder ikke for personer under 12 år, samt personer med åndedrætsbesvær)

Dog må man tage sit mundbind af sålænge man befinder siddende på, eller stående ved den siddeplads man har i forbindelse med besøget

Der vil maksimalt kunne være 47 personer ved tjenester i kirken.

Man bliver bedt om at benytte de med salmebøger/sangark anviste pladser.

At de ophængte anvisninger, og kirkepersonalets løbende anvisninger er gældende.

Gudstjenester generelt på søn og helligdage ( gældende fra 25. april 2021)

Højmesse kl. 10.00 med altergang og salmesang (under nuværende restriktioner)

Vielser, tidspunkt og dato aftales med kirkekontoret

Barnedåb, tidspunkt og dato aftales med kirkekontoret

Bisættelser/begravelser, tidspunkt og dato aftales med kirkekontoret

Man kan løbende holde sig orienteret gennem kalenderstriben på forsiden ved at trykke her.

Til slut skal det understreges, at alle kirkens præster er tilgængelige for samtaler per telefon.

Kirkekontoret vil være åbent  i tidsrummet: 9-13.00 på hverdage, samt 16-18 torsdag, og 10-11.00 lørdag (pr. telefon).

Hasseris Kirkes menighedsråd