Søndag d. 8.9. kl.11.15 Fernisering i salen

Udstiller: Kunstmaler Lise Duun

I umiddelbar forlængelse af højmessen, holder vi fernisering af en udstilling med værker af Lise Duun

Kunstneren, der er født 1966 i Hasseris, begyndte at male i 1984 og er autodidakt.

"Tankerne og dagens lys skaber stemningen for det enkelte maleri. Naturen er inspirationskilden, men ikke helt som vi kender den.

Derimod er det de mange farveindtryk og former der giver sig til udtryk i malerierne.

Bag dette ligger der et stort arbejde og en masse timer og tanker. Disse tanker kommer ned på lærredet, men kan ikke altid forklares med ord.

Nogle gange er denne proces en kamp og andre gange er det ren magi og glæde. Tanken er at udforske skønheden i verden omkring os gennem malingens magi.

Motiverne handler mere om at frembringe en helt speciel, nærmest magisk atmosfære og stemning i et sted eller et øjeblik i tiden end om at male et traditionelt motiv.

Planlagte motiver tager til tider en drejning under maleprocessen og kommer naturligt nok til at bære præg af et til tider ikke jordnært univers.

Udstillingen åbnes i kirkens sal, hvor der bydes på et glas vin eller kaffe/the og snacks.