"VANDRE I FÆLLESSKAB", INVITATION

Hver onsdag kl. 09.30 11.30 indtil den 4. august 2021

Kære alle, unge og ældre, mænd og kvinder

.Efter at vi nu i 1½ år har været begrænset i vores fysiske samvær,ønsker vi fra Hasseris menighedsråd at arrangere aktiviteter, så vi igen kan nyde det fællesskab, som vi længe har savnet.

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i vores nye aktivitet ”Vandrei Fællesskab”, som er lokalevandreture, krydret med fællesskab, tavshed, samtaler og en kort andagt.

Hver onsdag frem til og med 4. august er du meget velkommen til at deltage i fællesskabetomkring en kop kaffe medrundstykkeog hyggeligtsamvær i kirken.

Efter en kort andagt begivervi os ud på vandreturen.

Rækker kræfterne ikke dertil, er du velkommen til kun at deltage i den delaf programmet, der foregår i kirken.

Vandreturen bliver på omkring 1½ time. Ruten og tempoet sættes efter, hvem der møder op.

Filosof Søren Kierkegaard siger om kunsten at vandre og tænke:

”Tab for alt ikke lysten til at gå:Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til

Og går fra enhver sygdom;Jeg har gået mig mine bedste tanker til

Og jeg kender ingen tanke så tung,at man jo ikke kan gå fra den”

Der er ingen tilmelding. Konceptet er gratis, og vi håber at rigtig mange har lyst til og mulighed for at deltage.

Vil du vide mere, da kontakt tovholder Ragna Larsen, tlf. 42402674

De bedste hilsner fra

Præster og menighedsråd ved Hasseris Kirke

”Når man således bliver ved med at gå, så går det nok”