Onsdag d. 22.1.kl.16.15 Kirke og kokkeri for småfolk

Det er ikke til at vide, hvad der sker, når Hasseris Kirke byder indenfor til gudstjeneste for børn i førskolealderen og deres familier.

Vi har smagt græshopper, redet på muldyr, slået kolbøtter ud af en hvals mund, mødt Abraham, hjulpet Daniel med at vælte Goliat, hørt masser af historier om Jesus, dåb, påske, høst – og mange andre ting.

Gudstjenesterne finder sted onsdag eftermiddage kl. 16.15. De varer omkring en halv time. Efter gudstjenesten er der aftensmad – alle kan være med, og det er ganske gratis.

Vi har taget de forreste stole ud af kirkerummet og lagt puder på gulvet i stedet. Her sætter de modigste børn sig, mens de, der endnu ikke er helt trygge, sidder ved mor/far/ bedsteforældre på kirkebænken.

Temaet denne gang er: Lys og mørke