Onsdag d.9.10. kl.16.15 Kirke og kokkeri for småfolk

Det er ikke til at vide, hvad der sker, når Hasseris Kirke byder indenfor til gudstjeneste for børn i førskolealderen og deres familier.

Vi har smagt græshopper, redet på muldyr, slået kolbøtter ud af en hvals mund, mødt Abraham, hjulpet Daniel med at vælte Goliat, hørt masser af historier om Jesus, dåb, påske, høst – og mange andre ting.

Gudstjenesterne varer omkring en halv time.

Vi har taget de forreste stole ud af kirkerummet og lagt puder på gulvet i stedet. Her sætter de modigste børn sig, mens de, der endnu ikke er helt trygge, sidder ved mor/far/ bedsteforældre på kirkebænken.

Kunne du sammen med dit barn/dine børn tænke dig at synge, høre/opleve bibelhistorier, bede Fadervor, være sammen med med mange andre børn og deres voksne, gå på opdagelse i kirken og få aftensmad, inden I tager hjem igen?

Alle kan være med, og det er ganske gratis.

Temaet denne gang er: Venskab