Onsdag d. 10.10 kl. 16.15 Kirke og kokkerier for småfolk

Har du kælet for en slange?

Det gjorde vi ved kirke for småfolk, da vi sidst hørte om skabelsen.

Det er det, vi gør til ”Kirke og kokkerier for Småfolk” - illustrerer bibelhistorierne, så børnene oplever med alle sanser.
Kom til ”Kirke og kokkerier for Småfolk” og vær med til at lytte til musik, synge og høre historier.

Det foregår 7 onsdage om året - hver gang kl. 16.15 – 16.45.

Temaet denne gang er:  Abraham og Sara

Vi inviterer, i forbindelse med vores ”Kirke og kokkerier for Småfolk”-gudstjenester, på efterfølgende aftensmad. Det er selvfølgelig børnevenlige retter, der serveres.
Det er gratis for alle at spise med, så kom, vær med og slip for at lave aftensmad. Vi forventer at være færdige med at spise senest kl.18.00.

Er du interesseret i at komme med på en distributionsliste så send en mail til sognepræst Henriette Rosendal: hsr@km.dk
Skriv barnets navn og jeres mailadresse, så vil I modtage en reminder et par dage inden Gudstjenesten finder sted.

Se færre