KONCERT MED KOR OG ORKESTER

Tirsdag den 24. maj kl. 19.30

Koncert Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester.

Tirsdag den 24. maj kl. 16 er der koncert i Hasseris Kirke hvor man kan høre Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester.

På programmet er der bl.a. Schuberts meget smukke ”Deutsche Messe”.

Koret ledes er dirigent Anders Olesen og orkestret dirigeres af Morten Lønborg Friis, der til daglig er leder af Rebild Kulturskole.

Koncerten er et samarbejde mellem Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester der også tidligere har lavet flere koncerter sammen.

Korets repertoire strækker sig fra renæssancemusik af Palestrina over nogle af de store barokværker, for eksempel Händels Messias, til den danske romantiks sange og nutidige værker.

Hobro Kammerorkestret, der er tilknyttet Mariagerfjord Kulturskole, er startet i 1982.
Orkestret spiller lettere klassisk musik, og har tidligere bl.a. lavet en række kirkekoncerter, koncerter på Hobro Gymnasium, og været på flere orkesterrejser til udlandet.

Image: