FORÅRS-KOR-WORKSHOP 10.-11. marts

10. og 11. marts er der mulighed for at deltage i en forårs-kor-workshop for mænd og kvinder i alle aldre. Arrangementet er bredt og folkeligt tilrettelagt med udbytte til sangere på forskellige niveauer. Repertoiret vil være lette rytmiske satser, viser og salmer som vil indgå i gudstjenesten d 11. marts kl 10.00. Det er ingen betingelse for at deltage, at man har sunget i kor før, eller at man kan læse noder, men det er naturligvis en fordel.

Workshoppen ledes af kirkens nye organist Peter Lindhardt Toft.

Vi øver lørdag d 10. marts kl 13.00-17.00 og synger med til gudstjenesten d. 11. marts kl 10.00, hvor der er mødetid kl 8.30. Mikael Byrial Jensen er præst denne søndag.

Det er gratis at deltage og alle syngende korister får tilmed et stykke kage til kaffen!

Tilmelding kan ske til kirkekontoret senest mandag d. 5. marts.

Hvis du på forhånd ved om du synger sopran, alt, tenor eller bas vil vi gerne vide det. NB! Det er vigtigt, at du kan deltage begge dage hvis du tilmelder dig.

Peter Lindhardt Toft.