Invitation fra pigekoret, kom og vær med!

HASSERIS KIRKES PIGEKOR -

har plads til nye medlemmer!

Vi er et velsyngende pigekor på pt 22 medlemmer i alderen 13 – 25 år, og vi vil rigtigt gerne være flere! Vi synes, det er fedt at synge, og skønt at være sammen om det!

- Klangidealet er den klassiske korklang, men vi spænder vidt og arbejder også sammen med kirkens rytmiske vokalgruppe og trio ved flere lejligheder i løbet af året. Koret synger både rytmiske og klassiske 2,- 3 og 4 stemmige satser med fokus på klang, intonation, tydelighed og udtryk samtidig med, at der også er rum og tid til hyggelige pausestunder med god energi J Vi øver hver torsdag aften 18.00-20.15 og er ansvarlige for korsangen ved ca. 2 højmesser pr måned plus diverse øvrige løse opgaver: koncerter i egen og andre kirker/plejehjem/sygehus + private arrangementer.

- Der udbetales honorar alt efter alder og anciennitet for både højmesser, koncerter, prøver osv.

- Der er ingen krav til at kunne læse noder på forhånd, - kun at du synger rent og kan holde en stemme i en flerstemmig sats ,- så om du allerede er en god korsanger eller solist, eller om du (eller måske kender nogen der …) har mod på at blive udfordret på din stemme og lære mere, så HOLD DIG ENDELIG IKKE TILBAGE!! Men GØR NOGET VED DET ! - og kontakt:

- korleder Marianne Haldrup , Hasseris kirke tlf 40845644 eller maha@hasseriskirke.dk