PÅ VEJ MOD PÅSKE I HASSERIS KIRKE

I disse tider, hvor vi ikke må mødes nogen steder og heller ikke i kirken, kaldes der på andre måder at få det kristne budskab forkyndt på. Derfor har vi ved Hasseris Kirke via kirkens hjemmeside og facebookside tænkt os at gøre følgende:

1)    Til hver søn -og helligdag lægger én af præsterne en prædiken ud

2)    Palmesøndag vil Liv Lund Poulsen og Peter Lindhardt Toftvia kirkens hjemmeside synge påsken ind med nye påskesalmer.

3)    Påskedag er der en lille musikandagt, hvor Michael B. Jensen,Marianne Haldrup, Lars Ole Schmidt – trompet, og Esben Lindhardt Toft – horn, medvirker.

4)    Hver onsdag lægger én af præsterne ”Onsdagstanker” ud.

Palmesøndag, Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2.Påskedag vil der fra 10.00 til 11.00 hvert kvarter blive spillet en salme på klokkespillet, der svarer til den pågældende dags tema.

I øvrigt henviser vi til:

Morgensang med Phillip Faber på alle hverdage 9.05 på DR1 og P2, lørdag og søndag kl.10.03.

Morgenandagten på P2 hver dag kl.8.05

Gudstjeneste om søndagen på P1 kl.10.00 og på DR2 kl.14.00

Til slut skal det understreges, at alle kirkens præster er tilgængelige for samtaler per telefon.

Medarbejderne ved Hasseris Kirke