Mini konfirmander

Minikonfirmander Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris skole

Hasseris kirke kører jævnligt Minikonfirmandforløb for børn fra 3. klasserne på Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris skole.

Som mini-konfirmand hører man historier fra Bibelen, synger, laver aktiviteter og lærer kirken og alle os, der arbejder i kirken, at kende. Undervisningen foregår i Hasseris Kirke og det er gratis at være med.

Børnene bliver hentet i DUS’en når de får fri fra skole. Derfra går vi sammen ned til kirken. Minikonfirmand undervisningen foregår 1 gang om ugen i ca. 5 - 6 uger.

Nye hold annonceres  under fanen  tilmelding/minikonfirmand, hvor tilmelding ligeledes foregår. Klik på "tilmeldinger"-"minikonfirmand" øverst til højre på bjælken.

I jeres tilmelding giver I tilladelse til, at vi må hente børnene i DUS’en.

Et nyt hold med elever fra Stolpedalsskolen begynder mandag den 9. maj. Se invitationen her.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at ringe til:

Vedr. elever fra Gl. Hasseris skole:
Sognepræst Anne Sophie Bredmose Jakobsen på 40107482

Vedr. elever fra Stolpedalsskolen:

Lene Forup, musikalsk medarbejder 40132480