Kunstudstillinger

I Hasseris kirke er der skiftende kunst udstillinger med anerkendte kunstnere i kirkens våbenhus og i kirkens krypt.
Alle er velkomne til at kigge forbi - kirken er åben hverdage kl. 8.00 - 17.00 og i weekenden kl. 8.00 - 12.00.

Velkommen til fernisering af maleriudstilling i kirkens underetage søndag 5. september efter gudstjenesten.

Udstiller er Ole Skov Thomsen, der arbejder figurativt, let ekspressivt og ofte med overraskende sammenstillinger.

Naturen er den store inspirationskilde, men senest har han også eksperimenteret med at koble natur og kirke.

Maleren er til stede og giver en introduktion til sine billeder. I øvrigt kan udstillingen normalt beses i kirkens åbningstid frem til 12. november.

Med venlig hilsen Kunstudstillingsudvalget.