Aktiviteter - Kor

Hasseris kirkes Ungdomskor

Aktiviteter - Kor

Holder du af at synge sammen med andre har Hasseris Kirke helt sikkert et kortilbud der passer lige til dig.

Kirken har to kortilbud:

Børnekoret : 3.-6 klassetrin

Ungdomskoret: 6. klassetrin og opefter.

SPIREKORET

Spirekoret for 3. klassetrin er fra i år slået sammen med børnekoret, se nedenfor.

BØRNEKORET

3. - 6. klassetrin

I Børnekoret kan alle være med.

Koret synger både 1 og 2 stemmige sange. Koret har stemmetræning og hørelære ( læren om noder og rytmer) og koret optræder fast i kirken til alle børnegudstjenester - "Kirke for småfolk" samt til jul med Luciaoptog og ved krybbespillet juleaften plus andre opgaver. I en af de mørke vintermåneder plejer vi at hygge os med overnatning i kirken.

Børnekoret øver hver onsdag kl 15.35 - 16.45 og begynder første gang onsdag d. 6. september.

Der er løbende tilmelding hele året.

Kontakt korleder Heidi Bisgaard Johndal på tlf. 26 39 09 26

email: heidi_bisgaard@hotmail.com

UNGDOMSKORET

6. klassetrin og opefter.

Der er optagelsesprøve til ungdomskoret.

Ungdomskoret synger ved højmesser i Hasseris kirke ca. 2 gange pr. måned.

Ungdomskoret arbejder med udvidet stemmetræning, hørelære og synger 2, 3 og 4 stemmige sange og satser. Koret synger både klassisk og rytmisk musik. Hasseris kirkes Ungdomskor laver koncerter, musicals og samarbejder med andre kor om enkelt projekter, samt synger med kirkens professionelle band og vokalgruppe.

Koret øver hver torsdag kl. 17.30 -20.30

Kontakt organist og korleder Marianne Haldrup.

tlf. 40 84 56 44, email: maha(at)hasseriskirke.dk