Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Alle er velkomne

5. december 2018:

”Adventsfest”

Julen står for døren og denne dag får vi besøg af kirkens børnekor, som vil gå Luciaoptog og synge julens sange og salmer for os under ledelse af Marianne Haldrup og Peter Lindhardt Toft.

Vi hygger os med udvidet kaffebord og pakkespil. Sognepræst Mikael Byrial Jensen vil underholde.

Tilmelding er påkrævet, og foregår ved Kirkens Kontor.

*****************************************************************************************************************************

9. januar 2019

”Foredrag om livet, døden og alt det herlige midt imellem”

Foredragsholder Per Andersen – bestyrelsesformand i Skyggebørn.

Lev dit liv lige nu og her, og som du ønsker at leve det. Hvornår skal du ellers få tid og mulighed for at gøre det?

En stærk historie som giver publikum en indsigt i, hvor meget et menneske selv kan medvirke til at flytte sig.

"Mine ingredienser er en stædig tro på, at jeg kan lykkes, en åbenhed og en søgning mod fællesskabet, samt, ikke mindst, dagligt at stille mig det simple spørgsmål: Hvad kan jeg selv gøre, for at forbedre situationen? Jeg trækker også på min viden fra mit frivillige arbejde i Skyggebørn, som er sorggrupper for børn, der har forældre eller søskende som de enten har mistet eller som er alvorligt syge."

6. februar 2019

”At støtte familier er en håndsrækning til børnene.”

Foredrag ved koordinator Anne Nørby.

Hasseris Kirke er med i Folkekirkens Familiestøtte, og denne eftermiddag kommer Anne Nørby, som er koordinator i Folkekirkens Familiestøtte.

Hun vil fortælle om arbejdet med at skabe bedre trivsel for børnefamilier i Aalborg. Som tidligere skoleleder og lærer er det et emne, som har optaget Anne Nørby i mange år.

Folkekirkens Familiestøtte tilbyder forældre sparring om opdragelse, rutiner, kommunikation og andet, der er udfordrende i familien.

Folkekirkens Familiestøtte støtter med en forældreven i familiens hjem og gennem kurser og forløb – alt sammen for børnenes skyld.

Nærmere oplysning: Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02