Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Alle er velkomne

Onsdag den 4. december 2019:

Adventsfest

Julen står for døren og denne dag får vi besøg af kirkens børnekor, som vil gå Luciaoptog og synge julens sange og salmer for os under ledelse af Marianne Haldrup og Peter Lindhardt Toft.
Vi hygger os med udvidet kaffebord og pakkespil.
Sognepræst Henriette Rosendal vil underholde.

********************************************************************************************************************************************************

Onsdag den 8. januar 2020:

”Det Danmark, vore forfædre byggede op hvor er det på vej hen?”

Foredrag af Pandrup Kommunes tidligere borgmester, Flemming Jansen

Overskriften er meget bred og skal opfattes som en ramme omkring en analyse af, hvad der er sket med det danske samfund.  Vores måde at leve og tænke på har forandret sig radikalt igennem de seneste generationer; fra jordbrugssamfund over industrisamfund til det postmoderne informationssamfund. Flemming Jansen sætter spot på skole, hjem, kirke og politik.

Flemming Jansen blev student fra Nørresundby Gymnasium 1968, kandidat i nordisk sprog og litteratur 1975. I studietiden årsvikar på Aalborg Katedralskole og Aalborghus Gymnasium. Ansat som adjunkt/lektor ved Aalborg Handelsgymnasium fra 1975. Borgmester i Pandrup Kommune 1998-2006. Har gennem mange år beskæftiget sig sideløbende med skribentvirksomhed i form af debatartikler og kronikker i diverse dagblade og tidsskrifter. Bor i Pandrup, hvor han også er født og opvokset.

Onsdag den 5. februar 2020:

”Verden ifølge børn - og mig”.

Foredrag ved Frode Muldkjær

Frode Muldkjær er kendt fra mange børneradioprogrammer hos DR, hvem husker ikke ”Syvti” og ”Børn hjælper Børn” P4.

Frode Muldkjær har modtaget mange priser/ hædersbevisninger gennem årene.
I dag er han højskolebestyrer af ”Garagehøjskolen” og ”Frodes Højskole”.
Han er endvidere Skagens-Ambasadør og formand for Skagens Venner.

Alle er velkomne.

Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02