Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Alle er velkomne - Ingen tilmelding man møder bare op!

6. december 2017:

”Adventsfest”

Julen står for døren og denne dag får vi besøg af medlemmer af kirkens ungdomskor og kirkens børnekor, som vil gå Luciaoptog og synge julens sange og salmer for os under ledelse af Heidi Bisgaard Jonsdahl og Marianne Haldrup. Vi hygger os med udvidet kaffebord og pakkespil.

Sognepræst Inge Thomsen fortæller julehistorier mv.

********************************************************************************************************************************************

3. januar 2018:

”Foredrag ved tidligere amtsborgmester og nuværende folketingsmedlem Orla Hav.”

En personlig fortælling om tilværelsen og politisk engagement i Nordjylland og på Christiansborg. Orla Hav har livet igennem været optaget af politik; men også haft tid til at være købmandsbud, avisbud, totalisatormedarbejder, lærer og far til fire. Alt sammen med udgangspunkt i Nordjylland og Nørresundby.

7. februar 2018:

”At vælge livet – med humor, glæde og værdi”

Foredrag ved Ole Kamp der bor i Aalborg og arbejder med trivsel, konflikthåndtering, arbejdsmiljø og udviklingsopgaver. Hvordan bliver livet godt? Hvordan styrer vi i den retning, vi allerhelst vil? Og hvad gør vi, når vi er lige ved at mislykkes? Alt for ofte bliver vi lammet af vanetænkning og tradition. Eller af pænhed og fantasiløshed. Og så sker det ind i mellem, at glæden alligevel pibler frem. Som en mælkebøtte, der skyder op mellem fliserne. Og når vi er rigtig heldige, skaber glæden uorden i alle vanerne. Ole Kamp fører os gennem nogle tanker om livets vilkår. Både de barske og svære ting, de store valg og den glæde, der til tider kan virke så fjern og tilhøre alle andre. Bid fast i livet og tag fat på mulighederne! Ole Kamp vil øse af erfaringer fra livet som forstander, præst, debattør, udviklingskonsulent, foredragsholder – og menneske.

Nærmere oplysning: Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02.