Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Desværre er tilmelding til kirkens kontor nødvendig, da der i tiden er begrænsede pladser, tlf. 96 34 65 00.

Gennemførelse af de nævnte arrangementer forudsætter en lempelse af de nuværende restriktioner

Onsdag den 3. marts:AFLYST

”Jeg skal i hvert fald ikke være præst”.

Foredrag ved Anne Sofie Bredmose Jakobsen.

Den sætning har jeg gentaget mange gange i løbet af min ungdom. Og her knap 25 år senere er jeg jublende glad for, at jeg er blevet ansat som sognepræst ved Hasseris kirke.

På pastoralseminariet var jeg privilegeret med en passioneret underviser, der stillede mig spørgsmålet ”Hvad er Gud for dig?” Det spørgsmål har drevet mig lige siden.

Foredraget denne eftermiddag er for mig en god mulighed for at hilse på mange af jer, der hører til i Hasseris sogn.

Og samtidig vil jeg præsentere mig for jer ved at fortælle om min baggrund og min vej til præstegerningen.

Jeg vil gøre nedslag i de begivenheder, som har præget og gjort indtryk på mit liv, både personligt og teologisk.

Og som alt sammen ligger til grund for, at jeg i dag er en del af Hasseris kirke.

********************************************************************************************************************

Onsdag den 7. april: AFLYST

”Lad håbet trække det længste strå”

Foredrag ved Hanne Brusgaard Petersen.

Den 25. november 2016 mistede Hanne sin mand Kjeld.

Han cyklede hjem fra sin sædvanlige tur til Vinterbadeklubben i Aalborg og blev påkørt af en lastbil. En time efter vidste Hanne præcist, hvad det betyder, når ”de pårørende er underrettet”.

Foredraget er Hannes fortælling om at miste og alligevel komme til at holde af livet på trods.

Ved Kjelds bisættelse ønskede familien penge til et varigt minde i stedet for blomster.

Pengene er gået til en mindebænk, der i dag står ved vinterbadeklubben tæt ved Kjelds elskede fjord.

På bænken er et mindeskilt med familiens motto: ”Lad håbet trække det længste strå.”

Onsdag den 5. maj:

"sandheden om Nordkorea"

En førstehåndberetning fra verdens strengeste diktaturstat. - med tryllekunstneren og tv-debbatøren fra TV2-Østjylland, Jesper Grønkjær, som er aktuel med sin anmelder roste bog “Frihed fra himlen”.

Ved ankomsten til landet blev han modtaget af to vagter, der overvågede ham under hele turen.

Hans pas blev taget fra ham, og om aftenen blev han lukket inde på hotellet.

Han blev afskærmet fra lokalbefolkningen, som han hverken måtte tale med eller fotografere.

Til dagligt blev det til mange timers påtvungen kørsel for at komme ud at se monomenter og statuer, der alle havde det ene mål at hylde præsidenterne fra Kim-dynastiet.

Foredraget er en unik førstehåndsberetning fra en ellers lukket verden.

Som den første danske forfatter, er det lykkedes Jesper Grønkjær at opspore og lave interviews med nordkoreanske afhoppere i andre dele af Asien.

Jespers force er, at han balancerer mellem det humoristiske og det seriøse.

Tilhørerne i foredraget både griner og gruer i et foredrag med smukke fotos og unikke tv-klip

Sommerudflugt – onsdag den 3. juni. Tilmelding skal ske den 6. maj 2020 fra kl.14.00 inden mødet i Kontaktklubben.

Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02