Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Tilmelding er ikke nødvendig.

1. december 2021:

”Adventsfest”

Julen står for døren og denne dag får vi besøg af kirkens børnekor, som vil gå Luciaoptog og synge julens sange og salmer for os under ledelse af Liv Lund Poulsen og Peter Lindhardt Toft.

Vi hygger os med udvidet kaffebord og pakkespil.

En af kirkens præster underholder også med et indslag.

**********************************************************************************************************************************

5. januar 2022:

Vi får besøg af journalist Per Christiansen (Solkongen).

Han vil på munter vis fortælle om sine 42 år som aktiv journalist på  dagblade i Danmark, en årrække som radiovært i DR. og ikke mindst om sine 25 år som studievært på TV2.

I 18 år var han vært og redaktør på Nyhederne. Og de seneste syv år solkonge  på TV 2 Vejret.

Men hvem er han egentlig, den 69-årige fynbo, der i 25 år er kommet ind i vores stuer flere gange om ugen.

Og hvordan er det at være et kendt ansigt. Og hvorfor vil han langt hellere arbejde bag linjerne end optræde i de kulørte blade.

For eksempel som medlem af TV 2’s bestyrelse i 16 år, hvor han på nærmeste hold har ansat de seneste tre administrerende direktører og har haft fingeren på pulsen i at ændre TV 2 fra at bestå af en enkelt TV-kanal til nu en række.  Og til ikke bare at være Danmarks største TV-station men også en top-tunet og gennem-digitaliseret mediearbejdsplads med 1200 ansat.

2. februar 2022:

BLANDT AFRIKAS ELEFANTER”

Dyrepasser Paw Gosmer har i de sidste 31 år arbejdet som dyrepasser i Aalborg Zoo, og der hersker ingen tvivl om, at det er elefanterne, der er løbet af med mit hjerte.

Mit arbejde som dyrepasser har forandret sig ret markant gennem årene.

En hverdag der tidligere næsten udelukkende bestod af rengøring og fodring, er nu udskiftet med en dag, der også har fokus på at rede verdens sidste elefanter fra udryddelse.

Foredraget tager udgangspunkt i et liv med elefanter, mit arbejde med elefanterne i Zoologisk have og ikke mindst i min første rejse til Afrika.

En rejse der efterfølgende har betydet, at jeg vender tilbage til Afrika hvert eneste år – både privat, som rejseleder og som dyrepasser.

Tag med til et medrivende og levende fortalt foredrag, fyldt med fantastiske billeder og hvor den store passion for elefanterne forhåbentligt skinner igennem.

Ønskes nærmere informationer, kontakt kirkekontoret på 06346500, eller Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02