Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Desværre er tilmelding til kirkens kontor nødvendig, da der i tiden er begrænsede pladser, tlf. 96 34 65 00.

********************************************************************************************************************

Tirsdag (obs!) den 25. maj:

”Jeg skal i hvert fald ikke være præst”.

Foredrag ved Anne Sofie Bredmose Jakobsen.

Den sætning har jeg gentaget mange gange i løbet af min ungdom. Og her knap 25 år senere er jeg jublende glad for, at jeg er blevet ansat som sognepræst ved Hasseris kirke.

På pastoralseminariet var jeg privilegeret med en passioneret underviser, der stillede mig spørgsmålet ”Hvad er Gud for dig?” Det spørgsmål har drevet mig lige siden.

Foredraget denne eftermiddag er for mig en god mulighed for at hilse på mange af jer, der hører til i Hasseris sogn.

Og samtidig vil jeg præsentere mig for jer ved at fortælle om min baggrund og min vej til præstegerningen.

Jeg vil gøre nedslag i de begivenheder, som har præget og gjort indtryk på mit liv, både personligt og teologisk.

Og som alt sammen ligger til grund for, at jeg i dag er en del af Hasseris kirke.

Sommerudflugt – onsdag den 2. juni. Tilmelding skal ske den 25. maj 2020 ved mødet i Kontaktklubben.

Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02