Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Onsdag den 1. april AFLYST

”Jeg vil ha` ret til at fejle.”

Foredrag af provst Gerda Neergaard Jessen, sognepræst i Nibe-Vokslev pastorat.

I dette foredrag tager Gerda Jessen et kraftigt livtag med det perfekte menneske, som ønsker den perfekte karriere, den perfekte familie, den perfekte krop, og som ikke vil fejle.

Hun er generøs med indspark fra sociologien, fra samfundsdebatten, fra Biblen og fra sit eget liv.

Og så er det en hyldest til det rodede liv og til mennesket, der har set i øjnene, at man er fuld af fejl.

Gerda Jessen er en levende og givende foredragsholder.

Hun er underholdende, letforståelig og vækker eftertanke.

Hun har prædiket flere gange i DR-kirken og udgivet en bog om børnegudstjenester.

********************************************************************************************************************************************************

Onsdag den 6. maj

”Lad håbet trække det længste strå”

Foredrag ved Hanne Brusgaard Petersen

Den 25. november 2016 mistede Hanne sin mand Kjeld.

Han cyklede hjem fra sin sædvanlige tur til Vinterbadeklubben i Aalborg og blev påkørt af en lastbil.

En time efter vidste Hanne præcist, hvad det betyder, når ”de pårørende er underrettet”.

Foredraget er Hannes fortælling om at miste og alligevel komme til at holde af livet på trods.

Det er ikke en opskrift, men en inspiration til at finde en ny kurs i livet og tage den afdøde med i sit videre liv.

Hanne fortæller nærværende med et glimt i øjet, men man er ikke i tvivl om, hvor svært det er at miste.
Hannes ønske med foredraget er at give håb til dem, der sørger, og vise dem konkrete veje til handling i et nyt liv, hvor den afdøde ikke bare bliver sat på en evig piedestal, men får en ny plads et godt sted.

Ved Kjelds bisættelse ønskede familien penge til et varigt minde i stedet for blomster.

Pengene er gået til en mindebænk, der i dag står ved vinterbadeklubben tæt ved Kjelds elskede fjord.

På bænken er et mindeskilt med familiens motto: ”Lad håbet trække det længste strå.”

Sammen med sine børn har Hanne medvirket i dokumentarprogrammet på DRK. ” Du er stadig hos mig”, Sammen om sorgen – personlige historier om at miste.

Alle er velkomne.

Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02