Minikonfirmand Gl. Hasseris Skole og Stolpedalsskolen

test

test

Velkommen som Minikonfirmand i Hasseris Kirke

 

 

Stolpedalsskolen:

 

 

Kære børn og forældre.

Nu begynder et nyt hold mini-konfirmander med børn fra 3. klasserne på Stolpedalsskolen. Som mini-konfirmand hører man historier fra Bibelen, synger, laver aktiviteter og lærer kirken og os, der arbejder her, at kende.

Det foregår i Hasseris Kirke tirsdag fra klokken 13.30 til 15.00 (med enkelte undtagelser, se nedenfor).Første gang er tirsdag den 11. maj, og sidste gang er tirsdag den 15. juni. Det er gratis at være med. Desværre må vi ifølge de gældende corona-restriktioner højst have 25 på holdet, så kun de første 25 tilmeldte kommer med.

Børnene bliver hentet af os i DUS’en en halv time før, vi begynder i kirken. Når vi er færdige, tager minikonfirmanderne selv hjem eller bliver hentet af jer (vi er nedenunder i kirken ud mod Thorsens Allé).

Der er mini-konfirmand tirsdag den 11., 18. og 25. maj fra klokken 13.30 til 15.00, den 1. juni fra 13.30 til 16.30, hvor vi skal på udflugt, den 8. juni igen klokken 13.30-15.00, og sidste gang, tirsdag den 15. juni, fra 14.15 til 17.30. Sidste del af programmet den 15. juni er en afsluttende familiegudstjeneste kl. 16.30, hvor minikonfirmanderne medvirker. Som restriktionerne er lige nu, må hver minikonfirmand kun have én person med til gudstjenesten; men måske ændrer det sig inden da. Det hører I nærmere om.

 

I bedes tilmelde jeres barn her på formularen nederst. I jeres tilmelding bedes I angive, om vi må bruge eventuelle fotos fra undervisningen på kirkens hjemmeside, provstiets hjemmeside for den kirkelige børneundervisning, konfirm.dk, eller i sognebladet.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at ringe til Mikael på 25 21 19 56.

 

Med venlig hilsen

Lene Forup, musikalsk medarbejder ved Hasseris Kirke

Mikael Byrial Jensen, sognepræst ved Hasseris Kirke       

 

                

Gl. Hasseris Skole:

Nærmere følger.

 

 

 GDPR: se her