Minikonfirmand Gl. Hasseris Skole og Stolpedalsskolen

test

test

Velkommen at være Minikonfirmand i Hasseris Kirke 2019

 

Gl. Hasseris Skole:

Informationer følger.

 

 

 

Stolpedalsskolen:

 

Nu begynder et nyt hold mini-konfirmander med børn fra 3. klasserne på Stolpedalsskolen. Som mini-konfirmand hører man historier fra Bibelen, synger, laver aktiviteter og lærer kirken og os, der arbejder her, at kende. Der er også altid boller og saftevand.

Det foregår i Hasseris Kirke tirsdag fra klokken 14.30 til 16.00 (med enkelte undtagelser, se nedenfor).Første gang er tirsdag den 8. januar. Det er gratis at være med.

Børnene bliver hentet af os i DUS’en kl. 14.00, når de får fri fra skole. Derfra går vi sammen ned til kirken. Når vi er færdige, tager minikonfirmanderne selv hjem eller bliver hentet af jer (vi er nedenunder i kirken ud mod Thorsens Allé).

Der er mini-konfirmand tirsdag den 8., 15., 22. og 29. januar fra 14.30 til 16.00. Den 5. februar kl. 14.30-17.30 skal vi på udflugt, og sidste gang, tirsdag den 12. februar, varer fra 14.30-17.45. Sidste del af programmet den 12. februar er en afsluttende familiegudstjeneste kl. 16.45 til 17.45, hvor hele familien er velkommen, og hvor mini-konfirmanderne vil medvirke. Det hører I nærmere om.

 

 

I bedes tilmelde jeres barn senest på mandag på kirkens hjemmeside, www.hasseriskirke.dk under ”Tilmeldinger”. I jeres tilmelding bedes I angive, om vi må bruge eventuelle fotos fra undervisningen på kirkens hjemmeside eller lignende.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at ringe til Mikael på 25 21 19 56.

 

Med venlig hilsen

Lene Forup, musikalsk medarbejder ved Hasseris Kirke

Mikael Byrial Jensen, sognepræst ved Hasseris Kirke

 

 

Er du blevet nysgerrig? Så glæder vi os til at være sammen med dig:)

 

De bedste hilsner