Koncerter

Søndag d. 24. november kl. 14.00

Folkekirkens Ungdomskors Landskor,

dir. Birgitte Næslund Madsen

Kormusik for og med unge elitestemmer

Fri entré

************************************************************************************************************

Tirsdag d. 26. november kl 19.30

Julekoncert med Ann-Mette Elten

UDSOLGT

Mandag d. 1. december kl. 19.00

Koret LIVSVÆRK, dir. Liv Lund Poulsen

Entré 50/25 kr.

Torsdag d. 5. december  kl. 19.00

JULEKONCERT med egne kor og band

”Nu´ det snart jul!”

Den traditionsrige julekoncert med

hele holdet af sangere, musikere og ikke mindst publikum i Hasseris kirke:

Hasseris kirkes børnekor

Hasseris kirkes pigekor

Hasseris kirkes V-kor

Hasseris kirkes trio og vokalensemble

Torsdag d.12. december kl. 19.30

JULEKONCERT MED VOX 11

Vox 11 er et unikt og internationalt anerkendt rytmisk vokalensemble med rødder i den jyske muld. Gruppen består af 11 sangere, der siden 2002 har sunget groove-baseret a capella musik inspireret af moderne R&B, pop/rock og det nordiske klangunivers.

Bag sig har Vox 11 tre CD-udgivelser og man er sikret en unik koncertoplevelse.

Denne julekoncert vil være en god blanding af julenumre og gruppens andre numre.

Entré: 100 kr.,- billetter via link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/qky0ed4mci / eller kirkens kontor

Søndag d. 15. december  kl. 16.00

”De 9 læsninger”

Hasseris kirkes V-kor, dir. Peter Lindhardt Toft

Agnete Brink, Liturg

Lørdag d. 4. januar kl. 16.00

Koncert med Klassisk MGK Aalborg

Igen i år kan vi i Hasseris Kirke præsentere en koncert med afgangseleverne fra klassisk MGK, Aalborg Kulturskole.

Ved koncerten bliver der spillet værker som eleverne har med til deres optagelsesprøver på konservatorierne i ind- og udland.

Det er unge musikere der allerede spiller på et meget højt niveau, så der er lagt op til en parade af fine musikalske oplevelser.

Det er pianist og MGK-koordinator Emil Gryesten der har tilrettelagt programmet.

Der er indlagt en kaffepause undervejs.

Søndag den 19. januar, kl. 16.00

Nytårskoncert

Vi fejrer det nye år med festlige musikalske nytårsbobler og et ditto glas efterfølgende!

Program indeholdende: Händel, Bach, Alnæs, danske sange

Charlotte Hjørringgaard Larsen, sopran

Lars Ole Schmidt , trompet

Marianne Haldrup, orgel/klaver

Søndag den 26. januar, kl. 14.30

Trio og vokalensemblets musikcafé

En hyggelig eftermiddag i den mørke tid, hvor Hasseris kirkes Trio og Vokalensemble vil underholde med et varieret program af lyttevenlige numre fra deres repertoire, bl.a. jazz, pop og viser, og med tilsat fællessang undervejs.

Der serveres kaffe og kage, og der vil være mulighed for at købe et glas vin.