Koncerter

************************************************************************************************************

Søndag den 1. marts,  kl. 10.00

OBS!

Jazzgudstjeneste er AFLYST!

Onsdag den 11. marts, kl. 19.30

Foredragskoncert:

”Fra krigsmonument til fredssymbol”

Jørgen Carlsen, Højskoleforstander & medlem af højskolesangbogsudvalget

ARS NOVA, dir. Søren Kinch Hansen

Arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet.

Fri entré.

Søndag den 22. marts kl. 11.45

Matiné efter højmessen

En lille halv times liflig musik i kirkerummet ved Miriam Cherry, tværfløjte og Marianne Haldrup, klaver.

Miriam Cherry går på Aalborg Katedralskole og har hele sit liv haft musikken som sin store passion. Som 4-årig startede hun med at spille klaver og senere som 9 årig kom tværfløjten til. Miriam er allerede en øvet musiker og spiller med i utallige sammenhænge.

I sommeren 19 blev hun blandt mange ansøgere udvalgt til at spille med i Royal Concertgebouw Orchestra Young i Amsterdam.
Ved søndagens matiné kan høres bla. musik af Carl Nielsen (” Tågen letter”) og Francois Borne (variationer over temaer fra operaen ”Carmen”).

Lørdag den 28. marts kl. 19.30

”Piano Day Aalborg”

Koncert med den unge, fremadstormende, blinde amerikanske jazzpianist JUSTIN KAUFLIN, piano Thomas Fonnesbæk, bas

Justin Kauflin har trods sine kun 35 år allerede rejst verden rundt med sin musik, udgivet 31 albums og modtaget et hav af priser.

Læs mere om hans utrolige vej gennem musikken på www.justinkauflin.com og se filmen ”Keep on, keepin on”.

Gennemføres med tilskud fra Aalborg kommune og Kulturpuljen Aalborg

Fri entré

Palmesøndag den 5. april kl. 16.00

”De 9 læsninger før påske”

De dramatiske begivenheder fra palmesøndag til påskedag beskrevet gennem læsninger og musik.
Hasseris kirkes vokalgruppe og trio v. Peter Lindhardt Toft

Hasseris kirkes pigekor v. Marianne Haldrup Jakob Mygind, sax & Ole Bech, guitar

Agnete Brink, liturg

Tirsdag d. 21. april kl. 19.30

Afroamerikansk gospel

Historien om amerikansk gospelmusiks udvikling fra 1780’erne til 1970 fortalt i ord og musikeksempler

Margrethe Grarup, vokal Søren Lundby-Christensen, klaver Olav Gudnason, bas Jakob Lundby-Christensen, trommer Foredrag, Docent Torben Amstrup

Arr. i samarbejde Center for Dansk Jazzhistorie og Folkeuniversitetet (se nærmere omtale her)

Entré: 185 kr.

Søndag den 17. maj kl. 16.00

Forårskoncert

Hasseris kirkes pigekor v. Marianne Haldrup og Liv Lund Poulsen samt Miriam Cherry, tværfløjte, markerer foråret og den lyse tid i et 45 min. program med nyere nordisk musik.

Efterfølgende er der kaffe/te og hjemmebag på plænen foran kirken, hvis vejret tillader det.

Fri entré