Koncerter

***********************************************************************************************************

onsdag d. 1. december kl. 19.30

JULEKONCERT MED MARIA LUCIA

Støttekoncert for SIND-skolerne

MARIA LUCIA er en af vore mest kendte musicalstjerner, og hun har som sådan rejst land og rige rundt  som solist på de fleste danske teatre og musikscener med solistroller i alle de store musicals som "Frozen", "The Sound of Music", "Chess", "Les Miserables", "Lyset om Skagen", "Beuaty and the Beast"" m.fl..  Også som solist  med DR underholdningsorkestret og DR-vokalensemblet er MARIA LUCIA kommet rundt på mange af de store koncertscener. Hendes store talent er også blevet anerkendt gennem priser som "Reumerts talentpris" og "Årets sanger".

Der er lagt op til en stor musicalaften i Hasseris kirke onsdag d. 1. december kl 19.30 , hvor MARIA LUCIA har sin egen pianist MORTEN VESTERSKOV med ved tangenterne.

ALLE er velkomne.

OBS!!! billetter a 250,- kr på kan købes på: tikko.dk

Resterende billetter sælges ved døren

Torsdag den 9. december kl. 19.00

JULEKONCERT med kirkens kor

Hasseris kirkes børnekor, Hasseris kirkes pigekor, Hasseris kirkes vokalgruppe & trio

samt V-koret under ledelse af

Liv Kirstine Lund Poulsen & Peter Lindhardt Toft

Marianne Haldrup, klaver og orgel .  Gratis adgang

Onsdag den 15.  december kl. 19.30

JULEKONCERT VOX 11

Juleswingende a capellalyd for 11 toptunede sangere!

Entré 100 kr og billetter kan købes hos safeticket  og i døren

Lørdag den 8. januar kl. 16.00

MGK elevkoncert

elever fra Kulturskolens klassiske talentklasse.

Gratis adgang.

Søndag den 16. januar kl. 16.00

NYTÅRSKONCERT & bobler

Camille Guénot - tværfløjte, Synnøve Gustavsson- violin,

Erik Sandberg – horn, Mattias Johansson- tuba

Arne Jørgen Fæø - klaver

Festlige, finurlige, instrumentale arrangementer af kendte temaer fra operaens verden.

Gratis adgang.