Kirke og kokkeri for småfolk

Kirke & kokkeri for småfolk

Gudstjenesterne finder sted onsdag eftermiddage kl. 16.15. De varer omkring en halv time. Efter gudstjenesten er der grundet covid- 19 ikke aftensmad for nuværende, når det bliver muligt igen, vil vi give informationer om det her og via facebook.

Det er ikke til at vide, hvad der sker, når Hasseris Kirke byder indenfor til gudstjeneste for børn i førskolealderen og deres familier.

Vi har smagt græshopper, redet på muldyr, slået kolbøtter ud af en hvals mund, mødt Abraham, hjulpet Daniel med at vælte Goliat, hørt masser af historier om Jesus, dåb, påske, høst – og mange andre ting.

Kunne du sammen med dit barn/dine børn tænke dig at synge, høre/opleve bibelhistorier, bede Fadervor, være sammen med med mange andre børn og deres voksne, gå på opdagelse i kirken?

Så er der i sæson 2020 mulighed for det på disse onsdage kl. 16.15:

2020:

den 23. september (temaet denne onsdag er: høst)

den 28. oktober

den 25. november

Følg os på Facebook! På glædeligt gensyn fra Peter, Liv, Lene og Henriette

Er du interesseret i at komme med på en distributionsliste så send en mail til sognepræst Henriette Rosendal: hsr@km.dk
Skriv barnets navn og jeres mailadresse, så vil I modtage en reminder et par dage inden Gudstjenesten finder sted.