Kirke for småfolk

HVORNÅR HAR DU SIDST SPIST GRÆSHOPPER…..?

-det gjorde vi, da vi hørte om Ægyptens ti plager, og de fleste børn var vilde med dem.

Det er det, vi gør til ”Kirke for Småfolk” - illustrerer bibelhistorierne, så børnene oplever med alle sanser.

Vi har mørklagt kirken og tændt stjerner på kirkens hvælvinger. Har fundet fisk rundt omkring i kirken til Den store fiskefangst, har hjulpet englene på vej op ad Jakobs himmelstige og haft besøg af de sødeste små kyllinger til påske.
Kæmpen Goliath er blevet væltet med ærteposer  ved børnenes hjælp, og vi har prøvet at gå på vandet.
Hver gang understøtter kirkens fantastiske børnekor fortællingerne med skøn sang.

Nogle gange kommer giraffen Gumle forbi, og han er lidt skør - men elsker børn.

Kom til ”Kirke for Småfolk” og vær med til at lytte til musik, synge og høre historier.

Det foregår 7 onsdage om året - hver gang kl. 16.15 – 16.45.

Er du interesseret i at komme med på en distributionsliste så send en mail til sognepræst Henriette Rosendal: hsr@km.dk
Skriv barnets navn og jeres mailadresse, så vil I modtage en reminder et par dage inden Gudstjenesten finder sted.

Datoer i efteråret 2017 alle dage kl. 16.15 - 16.45

• Onsdag den 20. semtenber