Kirke og kokkeri for småfolk

Kirke & kokkeri for småfolk

Det er ikke til at vide, hvad der sker, når Hasseris Kirke byder indenfor til gudstjeneste for børn i førskolealderen og deres familier.

Vi har smagt græshopper, redet på muldyr, slået kolbøtter ud af en hvals mund, mødt Abraham, hjulpet Daniel med at vælte Goliat, hørt masser af historier om Jesus, dåb, påske, høst – og mange andre ting.

Vi begynder igen med ”Kirke & kokkeri for småfolk” i september måned!

Gudstjenesterne finder sted onsdag eftermiddage kl. 16.15. De varer omkring en halv time. Efter gudstjenesten er der aftensmad – alle kan være med, og det er ganske gratis.

Vi har taget de forreste stole ud af kirkerummet og lagt puder på gulvet i stedet. Her sætter de modigste børn sig, mens de, der endnu ikke er helt trygge, sidder ved mor/far/ bedsteforældre på kirkebænken.

Kunne du sammen med dit barn/dine børn tænke dig at synge, høre/opleve bibelhistorier, bede Fadervor, være sammen med med mange andre børn og deres voksne, gå på opdagelse i kirken og få aftensmad, inden I tager hjem igen?

Så er der i sæson 2019/2020 mulighed for det på disse onsdage kl. 16.15:

2019:

Onsdag den 11/09, tema; spire og gro

onsdag den 09/10, tema; venskab

onsdag den 27/11, tema; advent- vi glæder os

2020:

Onsdag den 22/1, tema; Lys og mørke

Onsdag den 26/2, tema; Fastelavn

Onsdag den 25/3, tema; Sans verden

Onsdag den 22/4, tema; Når alt går i fisk

Følg os på Facebook! På glædeligt gensyn fra Peter, Marianne, Lene og Henriette

Er du interesseret i at komme med på en distributionsliste så send en mail til sognepræst Henriette Rosendal: hsr@km.dk
Skriv barnets navn og jeres mailadresse, så vil I modtage en reminder et par dage inden Gudstjenesten finder sted.