Hasserisaften

Hasserisaften 2020/21

Foredragene afholdes i samarbejde med Folkeuniversitetet og foregår i Hasseris kirkes krypt. Der er ingen entre men der er begrænset antal pladser og derfor er tilmelding nødvendig. Dette kan gøres ved henvendelse til kirkens kontor.

Gennemførelse af de nævnte arrangementer forudsætter en lempelse af de nuværende restriktioner

Onsdag den 10. marts kl. 19.30 AFLYST

”Hvad er et menneske?”

Foredrag af Sørine Gotfredsen

Ethvert menneske erfarer, at der findes andet end gode kræfter i verden og i én selv, men vi har svært ved at tale om det.

Det er en mangel, og med inspiration fra både Bibelen, Martin Luther, litteratur, debat og virkelighedens grusomhed skal vi prøve at forstå, hvad det betyder for vores menneskesyn og opfattelse af gudsforholdet at forholde sig til ondskab.

Med udgangspunkt i sine bøger Fri os fra det onde og Som Sørine læser Bibelen argumenterer Sørine Gotfredsen for, at det onde skal genopdages, for at vi for alvor kan forstå, hvad godhed og frihed er. Og hvad et menneske er.

*********************************************************************************************************

Onsdag den 14. april kl. 19.30 FLYTTET TIL 13. OKTOBER

"B. S. Ingemann"

Foredrag af Lone Kølle Martinsen

Hvem var i grunden B.S. Ingemann, og hvilket aftryk har han sat på det danske samfund?

Foredraget vil især komme ind på den række af historiske romaner og digte han udgav mellem 1824 og 1836.