Bibelkreds

NY BIBELKREDS

Bibelkredsen om Salmernes Bog fortsætter til september fortsætter bibelkredsen om Salmernes Bog.

Alle er velkomne til at møde op, også selv om man ikke bor i sognet. Nytilkomne kan fint springe til og tilmelde sig på kirkekontoret på telefonnummer: 96 34 65 00 eller e-mail: Hasseris.sogn@km.dk. Der kan man også købe den bog, vi bruger, Else K. Holts ”Kommentar til Salmernes Bog” for 100 kroner.

Vi mødes som regel hver anden tirsdag aften klokken 19.30 til 21.30 i kirkens krypt (indgang fra Thorsens Allé). Ud over at være flittige vil vi også hygge os sammen over en kop kaffe eller te og et stykke kage.

Vi mødes følgende aftener:

1/9,

29/9,

27/10,

10/11 og

24/11.

NB: Vi runder bibelkredsen af med foredrag den 8/12 kl. 19.30 ved forfatterinden til vores grundbog, Else K. Holt.

Til første gang bedes man have læst kapitel fire i bogen samt de henvisninger til Salmernes Bog, der optræder i kapitlet. Vi glæder os til at se jer! Med venlig hilsen Christian Meidahl og Mikael Byrial Jensen

Gengangere fra bibelkredsen behøver ikke tilmelde sig igen, men må gerne afmelde sig, hvis de ikke fortsætter. Man behøver ikke bo i sognet for at være med. Vi mødes som regel hver anden tirsdag aften klokken 19.30 til 21.30 i kirkens krypt (indgang fra Thorsens Allé). Alle er velkomne, det er gratis, og der kræves ingen særlige forudsætninger.